"DCB CIVIL ENGINEERING BV, CREATIEVE CIVIELE PROJECTEN"

Powered by Keurigwebdesign.nl | Zuilichem

DCB Civil Engineering BV

Wiekerseweg 6

5331 PR  Kerkdriel

Tel: 0418 - 639 072

info@dcbcivil.nl


- DCB: Design | Construct | Build

Duurzaam!DCB Civil Engineering B.V. heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog op de prioriteitenlijst staan. Wij willen hiermee zowel voor onze mensen als voor onze omgeving een bijdrage leveren en verantwoording nemen. Dat de limitering van de CO2 uitstoot daar aan bijdraagt moge duidelijk zijn.


De CO2 prestatieladder is een instrument om bedrijven die deelnemen aan aanbestedingen te stimuleren CO2 bewust te handelen in de eigen bedrijfsvoering en bij de uitvoering van projecten. Het gaat daarbij voornamelijk om energiebesparing, het efficiënt gebruik maken van materialen en het gebruik van duurzame energie.


Wij waren, ons niet altijd even bewust, al bezig met CO2 reductie. Voorbeelden zijn het gebruik van Euro-6 motoren in de vracht- en andere bedrijfswagens, het gebruik van sensoren voor de verlichting op de kantoren, het scheiden van afval op de bouwplaats en kantoren en het uitgeven van diverse instructies voor het personeel aangaande zuinig rijden en duurzaam machine gebruik.


Voor de actuele voortgang en inzicht van de documenten wordt u verwezen naar www.vanherwijnenduurzaam.nl